A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сухинівська гімназія
Селищенської сільської ради
Черкаської області

Тиждень трудового навчання та технологій

Дата: 20.10.2023 10:58
Кількість переглядів: 106

З 16 по 20 жовтня в Сухинівській гімназії проходив тиждень трудового навчання та технологій для учнів 1-9 класів. на протязі тижня проходив конкурс малюнків "Багато в світі є професій...". В цьому конкурсі участь взяло багато учнів 1-9 класів. найкращі роботи представили Кисельова В.(4 клас), Новак С. , Кавіцький В. (2 клас), Панахида С. ( 9 клас), Манжула Я. (6 клас). Всі учасники конкурсу були нагороджені солодкими призами. Також відбувся виховний захід "Цікавий світ професій" з учнями 5-9 класів.

17 жовтня відбулися змагання між командами "Зварювальники" і "Козаки" на знання світу професій. Перемогу отримали "Козаки". 

18 жовтня відбулася гра-конкурс "Юні умільці" в якій знову взяли участь команди "Зварювальники" і "Козаки". Під час запеклої боротьби учні показали свої знання. цей виховний захід з трудового навчання та технологій присвячений основному джерелу і добробуту - праці. Ця тема актуальна, тому що праця завжди була, є і буде основою життя. І від того, як людина працюватиме, буде залежати майбутнє не тільки сім'ї, а й держави. Команди показали свої знання і вміння при роботі з ручним інструментом, відгадували загадки, проявили кмітливість в продовженні прислів'їв. В грі-конкурсі отримали перемогу команда "Зварювальники". Переможці отримали нагороди.

19 жовтня проведено благодійну акцію "Окопна свічка". В акції взяли участь учні 5-9 класів, до них приєдналися і вчителі. За годину було виготовлено 55 окопних свічок.

На закінчення тижня в навчальній майстерні відбулася виставка учнівських робіт. Було підведено підсумок тижня та нагородження переможців. 

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень