A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сухинівська гімназія
Селищенської сільської ради
Черкаської області

Тиждень зарубіжної літератури

Дата: 20.01.2024 11:11
Кількість переглядів: 67

15.01.2024 в Сухинівській гімназії розпочався тиждень зарубіжної літератури з інформаційної лінійки, де було оголошено план заходів та завдання для учнів 5-9 класів.

16.01.2024 Інформаційний день. Стенд  «Зарубіжні письменники ювіляри – 2024» було присвячено письменникам, які цьогоріч святкуватимуть свої іменини, чиї твори завоювали авторитет серед читачів багатьох поколінь.

17.01.2024 Поетичний захід «Там, де панують краса і спокій» проходив під гаслом «Поезія – це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі» (Л.Костенко). Всі присутні мали змогу поринути в чудовий світ поезії і відчути, що тема кохання та природи є наскрізною в творчості багатьох письменників.

18.01.2024 Учні 5-9 класів взяли активну участь у захисті мініпроєктів. Захід розпочався переглядом  відеоролика «Користь читання!». Зробили висновок: читання художньої літератури збагачує інтелект, зберігає здоров’я  і виручає у складних життєвих ситуаціях.  

19.01.24 Відбувся захід «Література проти війни». Було проведено паралель між подіями Другої світової війни та сьогоденням. Учні слухали твори, в яких  людське горе, біль і страждання просочує  кожен рядок. І в пам’яті постають всі жахливі подробиці тих страшних часів. І пам’ять згадує тисячі людських історій, які відбувалися в реалі

Під час проведення заходів вчитель  розширювала уявлення учнів про предмет «Зарубіжна література», залучала школярів до найкращих досягнень світової літератури; розвивала  творчі здібності учнів, пізнавальний інтерес, читацькі смаки та інтереси; виховувала  любов до читання, прищеплювала шанобливе ставлення та повагу до творчості зарубіжних письменників

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень