A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сухинівська гімназія
Селищенської сільської ради
Черкаської області

Декада збереження шкільного підручника

Дата: 01.02.2024 11:34
Кількість переглядів: 33

В Сухинівській гімназії з 22 по 31 січня 2024 року проходила декада збереження шкільного підручника під девізом «Якщо хочеш досягнути у житті своїм вершин, ти підручник свій збагнути мусиш – тонко, до глибин».

До Дня Соборності України  бібліотекар Патлаєнко О.В. підготувала книжкову виставку «Україна - єдина. Україна – це ми!» та інформаційне повідомлення. З учнями 5-9 класів проведено патріотичний брейн-ринг, 

Під  час декади у  школі  проходив рейд-перевірка  стану збереження  підручників. При  перевірці  підручників  було виявлено, що  учні  початкових  класів  бережно  і  охайно  відносяться  до  підручників.  Підручники обкладені, підписані та мають закладки. А в окремих учнів 5-9 класів підручники не обгорнуті та не має закладок. Тема рейду-перевірки підручників знайшла продовження в бесіді  «Як берегти книгу», та книжковій виставці «Підручник – весь світ у твоїх долонях».                                                                                            

Протягом декади були проведені конкурси емблем підручника та конкурс малюнків «Яким я уявляю підручник у майбутньому». Активними  учасниками  конкурсів  були учні 1-9 класів.

Для учнів 1-4 класів у бібліотеці  проведено гру-вікторину  «Книга – твій друг».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень