A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сухинівська гімназія
Селищенської сільської ради
Черкаської області

Екологічний місячник

Дата: 02.05.2023 12:29
Кількість переглядів: 35

 Згідно річного плану роботи закладу та з метою забезпечення належних санітарно-гігієнічних і естетичних вимог утримання території школи, озеленення садиби, формування навичок самообслуговування, прищеплення шанобливого ставлення до праці, навколишнього середовища, догляду та збереження зелених насаджень, надання допомоги з упорядкування садиб ветеранам праці, вдовам, інвалідам, упорядкування братської могили, в школі з 01.04 по 30.04.2021 року проходив екологічний місячник. Різними формами роботи були охоплені всі учні 1-9 класів та вихованці дошкільної групи.
   Велику роль у досягненні мети місячника відіграло те, що класні керівники та бібліотекар залучили своїх вихованців до проведення тематичних годин спілкування, бесід, виховних заходів: «Птахи повертаються з вирію», «Як ми дбаємо про здоров’я», «Космічна вікторина», «Земля — наш спільний дім», «Пам’ятай про Чорнобиль», квест до Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку, заходи до Великодня (Руденко С.М.); «Чисте довкілля», «Чорнобиль в наших серцях» (Мартієнко B.L); «Я не ображу рідної землі», «Трагедія і біль - Чорнобиль» (Медвідь Т.А.);  «Навіки в пам’яті народній» (Патлаєнко О.В.); «Душі людської доброта», «Чорна спадщина Чорнобиля» (Ткаченко Н.В.); «Земля - наша спільна домівка», «Чарівна природа нашого краю», «Червона книга природи», «Як людина залежить від природи», «Значення чистого повітря для людини» (Аваданій В.М.), які в повній мірі сприяли екологічному вихованню учнів і вихованців.
   В шкільній бібліотеці організовувались тематичні книжкові виставки: «Пізнання світу через книгу», «Космос - дорога без кінця», «Великий щирий друг дітей», «Її величність - це Книга», «Чорнобиль не має минулого часу» (Патлаєнко О.В.).
   Впорядковано території школи, квітників, проведено обкопування дерев. Побілено паркан, дерева, бордюри.
   Працівники закладу взяли участь на суботнику по впорядкуванню сільських кладовищ.
   Під час екологічного місячника активізував роботу волонтерський загін школи. Учні допомагали одиноким пристарілим в прибиранні подвір’я, в посадці присадибних ділянок.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень