A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сухинівська гімназія
Селищенської сільської ради
Черкаської області

Місячник патріотичного виховання

Дата: 03.02.2023 14:41
Кількість переглядів: 87

З метою виховання в учнів патріотизму, стійкості, поваги до героїчного історичного минулого українського народу, вшанування подвигу звитяжців старшого і сучасного покоління, увічнення пам’яті жертв війни, виховання пошани до народних традицій, з 01.02.2023 по 28.02.2023 року були проведені різні форми діяльності, якими були охоплені учні 1-9 класів та вихованці дошкільної групи.

В шкільній бібліотеці організовувались книжкові виставки: «Пам’ятаємо, шануємо», «Корсунь-Шевченківська битва», «Небесна сотня – це наш біль і наша гордість», «Мова – духовне багатство народу» (Патлаєнко О.В.).

         Класні керівники та бібліотекар залучили своїх вихованців до проведення виховних годин: «Добрий слід на землі», присвячений декаді пам’яті О.А.Захаренка (Руденко С.М.), «Сторінки героїчного минулого нашого народу», присвячений річниці Корсунь-Шевченківської битви (Мартієнко В.І.), «Герої не вмирають, поки пам'ять про них жива» (Ткаченко Н.В.), «Україна – країна любові та єдності» (Сердюк Р.В.), «День єднання», «Україна бажає миру»  (Аваданій В.М.),  «З Україною в серці» (Медвідь Т.А.), «День пам’яті Небесної Сотні. Герої не вмирають!» (Патлаєнко О.В.), які в повній мірі сприяли національно-патріотичному вихованню учнів і вихованців та становленню їх як гідних громадян України.

Вчитель початкових класів Руденко С.М. організувала участь учнів у фотоконкурсі «Пливе кача, небо плаче» до Дня Героїв Небесної Сотні (нагороджені дипломами учасників Кавіцький В. (1 клас), Чорноус І. (5 клас).

Учнівський та педагогічний колективи виготовили та передали захисникам 333 окопні свічки.

Протягом двох тижнів сплели та передали волонтерам «Мережимо перемогу» 24 сітки для шоломів захисникам.

03.02.2023 року приготували та передали через волонтерів 11шт 5-літрових відерець вареників з картоплею для поранених у військові шпиталі  та патріотичні малюнки.Фото без опису     Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень