A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сухинівська гімназія
Селищенської сільської ради
Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

День української писемності та мови

Уже традиційно наші учні та працівники долучилися до написання радіодиктанту національної єдності 2023. Саме в цей день, у День української писемності та мови, відтепер це 27 жовтня, по всьому світі бажаючі мали змогу долучитися до написання диктанту "Дороги України", який цьогоріч читав актор фільму "Довбуш" Олексій Гнатковський

12:27 27.10.2023

Змагання "Ігри Нескорених"

25 жовтня в Сухинівській гімназії пройшли спортивні змагання "Ігри Нескорених". В змаганнях участь брали команди 5 шкіл (Квітчанський ліцей, Черепинська гімназія, Завадівська гімназія, Сухинівська гімназія, Селищенський ліцей).

11:32 25.10.2023

Тиждень трудового навчання та технологій

З 16 по 20 жовтня в Сухинівській гімназії проходив тиждень трудового навчання та технологій для учнів 1-9 класів. на протязі тижня проходив конкурс малюнків "Багато в світі є професій...". В цьому конкурсі участь взяло багато учнів 1-9 класів. найкращі роботи представили Кисельова В.(4 клас), Новак С. , Кавіцький В. (2 клас), Панахида С. ( 9 клас), Манжула Я. (6 клас). Всі учасники конкурсу були нагороджені солодкими призами. Також відбувся виховний захід "Цікавий світ професій" з учнями 5-9 класів.

10:58 20.10.2023

Благодійна ярмарка

6 жовтня учні 5-9 класів разом з батьками та вчителями організували благодійний ярмарок в підтримку ЗСУ.

13:52 06.10.2023

День Захисника України

День захисників і захисниць України набув особливого значення для нашої країни. 1 жовтня ми вітаємо тих героїв, які ціною власного життя боронять Україну, бережуть спокій і дарують надію на наше вільне і щасливе майбутнє. Від щирого серця, з любов’ю і великою пошаною дякуємо кожному і кожній, хто мужньо захищає нашу державу!

12:52 02.10.2023

День працівника освіти

До Дня працівників освіти відбулося урочисте свято нагородження освітян Селищенської громади.За сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність, високі досягнення у навчанні і вихованні молоді, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та вагомий особистий внесок у розвиток сфери освіти було нагороджено 5 педагогів нашої школи грамотами Селищенської сільської ради та сектору ОКМСІП Селищенської сільської ради. З вітальним словом до освітян звернулися очільник Селищенської громади Анатолій Пархоменко, заступник сільського голови Антоніна Дем'яненко, Голова Корсунь-Шевченківської об’єднаної організації Профспілки працівників освіти і науки України Віктор Григораш, завідувач сектору освіти,культури,молоді, спорту та інформаційної політики Антоніна Ляшенко.

15:24 30.09.2023

День Європейських мов

Європейський день мов вважається традиційним святом у Європі з 2001 року. Відзначається 26 вересня з метою надихнути жителів Європи на вивчення мов. Мета Європейського дня мов – привернути увагу аудиторії до мов, якими розмовляють у Європі, поширювати культурне та лінгвістичне різноманіття та заохочувати до вивчення мов протягом всього життя.

14:05 26.09.2023

Ярмарка

21 вересня в Міжнародний день миру учні початкових класів та дошкільна група організували благодійний ярмарок в підтримку ЗСУ.

15:33 21.09.2023

День миру.

Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. З нагоди Дня миру у школі пройшли тематичні заходи. День розпочався флешмобом «І дорослі, і малі хочуть миру на землі " який підготували учні 2 класу. Протягом дня учні створювали листівку " Все буде Україна". Також традиційно з підручних матеріалів викладали голуба миру.Міжнародний день миру відзначають у різних куточках планети. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир.

11:15 21.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень