A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сухинівська гімназія
Селищенської сільської ради
Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

День знань

Веселе літо-літечко випустило зі своїх теплих обіймів непосидючий шкільний народ, що зібрався нині, 2-го вересня, біля привітно відчинених дверей рідної Сухинівської гімназії    Для першокласників і старшокласників цей день є одним з найбільш зворушливих, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, нових звершень, самостійного життя.    Шкільна лінійка, квіти, урочисті промови, перший дзвінок, перший урок, вже сповістив про початок нового навчального року, початок нової сторінки життя — цікавої, барвистої і повної нових знань.

11:33 01.09.2023

Робота пришкільного табору "Дзвіночки"

 Ось і скінчив свою роботу літній пришкільний табір з денним перебуванням «Дзвіночки» .    Впродовж роботи табору вихованці табору  брали участь у веселих  заходах, конкурсах, вікторинах,  квестах, полюваннях на природі.    У таборі працювали  професійні педагоги, які дбали  про те, щоб вихованцям було цікаво, комфортно і весело… В ігровій формі вчителі розвивали здібності дітей, прищеплювали корисні звички, вчились  спілкуватися, формували цінності та компетентності. Кожен день у «Дзвіночки» були  нові відкриття, нова тематика, нові ідеї.    Дозвілля вихованців «Дзвіночки» було сплановане як цікава тематична подорож.  День казки, день Мистецтва, день присвячений охороні навколишнього середовища… Тематика, як у калейдоскопі, змінювалася щодня.

14:56 20.06.2023

Нагородження

Наші старання не пройшли даремно. Учні на протязі року брали участь у різноманітних онлайн-конкурсах і отримали призові місця. Так тримати! Ви великі молодці.

10:00 20.06.2023

Екскурсія на "Страусину ферму"

Сьогодні діти пришкільного оздоровчого табору "Дзвіночки" Сухинівської гімназії побували на страусиній фермі (с. Глушки), де познайомилися з її мешканцями. Дізналися про походження і життя найбільшого птаха на землі, мали змогу погодувати їх з рук та погладити.Після пізнавальної екскурсії мали змогу погратися на чудовому дитячому майданчику. Також відвідали піцерію "Мілано" в м. Корсунь де скуштували смачну піцу та поласували морозивом. Отримавши масу яскравих вражень, щасливі і задоволені поверталися до школи!

10:02 09.06.2023

День захисту дітей.

1 червня для учнів Сухинівської гімназії педагогічний колектив спільно з працівниками культури створили справжнє свято для наших діток. Діти – це наше майбутнє. Саме сьогодні, ми повинні зігріти теплом і любов'ю кожне дитяче серця, щоб дітки знали, що ми їх дуже любимо і хочемо їм радісного й безхмарного дитинства!

12:27 01.06.2023

Свято останнього дзвоника

Сьогодні, 31 травня, у Сухинівській гімназії пролунав останній дзвоник. Завершився навчальний рік, починається пора канікул.

14:25 31.05.2023

Випусний в дитячому садочку

Випуск із дитячого садка - особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства. Гарно й урочисто пройшло прощання в дитячому садочку Сухинівської гімназії.

11:08 30.05.2023

Фотоконкурс "Весняний розмай"

Дитячо-юнацька громадська організація «Росичі» та Ліга старшокласників Корсунщини у рамках суспільно-мистецького проєкту «Творчість під мирним небом» організовувала для  дітей шкільного віку  фотоконкурс «Весняний розмай". Весна! Як природа прокидається від зимового сну, так і душа людини починає оживати під лагідними променями весняного сонечка. Прогулянки у парку чи лісі, спостереження за рослинами, комахами, дикими і домашніми тваринами сприяють гармонізації людини із навколишнім світом, забезпечують морально-психологічне розвантаження, душевну рівновагу. Спілкуючись із природою, дітки зробили фотознімки моментів, які викликали у вас замилування, позитивні емоції, покращили настрій, додали впевненості, віри, оптимізму. 

13:56 29.05.2023

День вишиванки

18 травня у нашій гімназії відбувся День вишиванки. Дрес-кодом дня була вишиванка, і вся школа замайоріла різнобарвними візерунками української вишивки. Участь взяли не лише учнів, а й вчителі та персонал школи. Протягом дня було проведено безліч виховних заходів даної тематики. Учні початкової школи  читали вірші про вишиванки, українські традиції, виконували творчі роботи з українською символікою, які потім за допомогою волонтерів передали наши Захисникам. І як результат, окрім вираження своєї національної  та громадянської позиції – позитивні емоції, піднесений настрій, відчуття гордості за приналежність до українського народу. Проведення такого свята продемонструвало, що вихованці гімназії разом зі своїми батьками відчувають себе справжніми українцями та налаштовані на збереження культури, звичаїв й традицій свого народу.

12:00 18.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень